Een kijkje binnen bij kunstenaars

Om het jaar worden in Helmond de Open Atelier Dagen (OAD) georganiseerd. In het weekend van 14 en 15 april opent een groot aantal van de Helmondse kunstenaars de atelierdeuren. De organisatie is in handen van Stichting Art= Helmond, ook verantwoordelijk voor exposities Helmondse kopstukken en Ode aan Helmond.  Informatiepunt en uitvalsbasis tijdens het weekend is Lokaal 42 aan de Markt 42 te Helmond. Hier zijn programmaboekjes en plattegronden verkrijgbaar.

Dit jaar doet ook Bedrijvencentrum BRON weer mee. In onze binnentuin kun je genieten van een verse kop koffie of thee, met huisgemaakt cake en taart. Ook is er voor de kinderen een gezellige creatieve hoek. Er wordt kunst geexposeerd van Maarten van de Beemt, Sandra van de Berg en Rene de Vries.

Altijd al eens willen weten hoe de werkruimte van een kunstenaar eruit ziet en of het beantwoord aan je eigen ideeën en verwachtingen hierover? Is het een zooitje met een met verf bevlekte vloer, of juist heel georganiseerd met voor elk materiaal een aparte doos of plank? Laat je verbazen, verrassen en inspireren door de kunstenaars in Helmond. Wie weet waar een gesprek toe kan leiden!

Advertentie

Een gedachte over “Een kijkje binnen bij kunstenaars

  1. Pingback: Akina in de media | Akina Art Projects

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s