Jazz in Catstown, bij Omroep Helmond

Dinsdag 28 mei 2013 staat het wekelijkse jazzprogramma ‘Feelin’Good. Jazz bij Omroep Helmond’ geheel in het teken van Jazz in Catstown.

 Dit jaarlijkse jazzfestival vindt komend weekend voor het laatst plaats op de huidige manier. Het is de bedoeling dat volgend jaar een groot festival wordt gehouden waarin Artimond en Jazz in Catstown gecombineerd worden.

We praten hierover en natuurlijk over het komende festival met Enrico Vrolijk, bestuurslid van Jazz in Catstown en met Ralph de Kort, pr-coördinator van Jazz in Catstown.  Tevens hebben we een interview met Aart van Bergen van Crescent Double Jazz Quartet, één van de optredende artiesten tijdens Jazz in Catstown.

‘Feelin’Good. Jazz bij Omroep Helmond wordt elke dinsdag uitgezonden van 22.00 uur tot 23.00 uur. Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door Wim Maasakkers, en de techniek is in handen van Wiljon van Melis.

Omroep Helmond is (in Helmond) te beluisteren via FM 107.2 Mhz en op de kabel FM 94.4 mhz. Omroep Helmond is ook te beluisteren via internet: www.omroephelmond.nl knop luister live.

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s