Eefje de Visser bij Omroep Helmond Radio

Eefje de Visser

Eefje de Visser (Photo credit: Anne Helmond)

Komende dinsdag, 8 oktober interviewen we Eefje de Visser over haar nieuwe album Het Is. Tussen 21.00 en 21.30 uur hoor je haar live in de uitzending. Heb je nog brandende vragen of opmerkingen die we mee moeten nemen in het gesprek? Reageer hieronder met ene berichtje of mail naar maartje@akina-art.nl

Een geslaagder tweede album had Eefje de Visser niet kunnen maken“. “In uitvoering en in uitwerking valt ‘Het Is’ als een knap werkstuk te betitelen“. “Een magistrale plaat zonder concessies“. Een greep uit de reacties van critici op het nieuwe en lovend ontvangen album ‘Het Is’ van Eefje de Visser, dat onlangs verscheen en op de derde positie binnen kwam in de Album Top 100.
Met ‘Het Is’ vervolgt Eefje de muzikale lijn, die zij twee en een half jaar geleden met haar succesvolle debuut “De Koek’ heeft ingezet. Haar muziek klinkt warm, sfeervol en verfrissend. Onverwachte melodieën en tuimelende teksten waarmee Eefje de Nederlandse taal op bijzondere wijze en met loepzuivere zang toepast, kenmerken het onmiskenbare  geluid van de Utrechtse singer-songwriter.
Momenteel is Eefje samen met haar band op tournee. Deze eerste concertreeks ter promotie van ‘Het Is’ werd ingeluid met een optreden op het hoofdpodium van het Into The Great Wide Open Festival, gevolgd door enkele clubshows waaronder een uitverkocht Rotown in Rotterdam. De tour wordt halverwege oktober afgesloten met een concert in het uitverkochte Tivoli (Oude Gracht). Voorafgaand hieraan is ze eerst nog te zien in De Oosterpoort, Paradiso, Doornroosje en 013.
Het volledige tourschema ziet er als volgt uit:
10 oktober: Nijmegen, Doornroosje
13 oktober: Tilburg, 013
18 oktober: Utrecht, Tivoli Oudegracht (uitverkocht)
20 oktober: Zwolle, Hedon (het verplaatste concert van 27 september)
Kaarten voor de nog niet uitverkochte shows kunnen bij de zalen worden gekocht. Pas op voor valse kaarten; koop alleen bij de zaal waar het concert plaatsvindt.
Meer informatie over Eefje de Visser is te vinden op http://www.eefjedevisser.com.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s