Thank God It’s Friday 2015-2016

Thank God It’s Friday is inmiddels een bekend recept in het Helmondse. Deze populaire en altijd gezellige vrijdagmiddagborrel brengt je je maandelijkse portie inspiratie. Met vier verrassende mini-presentaties en live-muziek. Iedereen is welkom!

Banner

Alles kan

Die verrassende mini-presentaties kunnen over alles gaan. Biologie, marketing, of gewoon een gek idee van je buurman. Maar één ding is zeker: ze verrassen en inspireren en geven je stof tot nadenken, ook al is het bijna weekend. Denk maar aan de TED talks of de Pecha Kuchapraatjes. Iedere mini-presentatie duurt 6 minuten. Als je geboeid bent, klets je tijdens de borrel verder met de spreker. Vind je het niks, dan zijn er nog drie andere praatjes!

Programma

Het programma wisselt maandelijks, en wordt twee weken vooraf bekend gemaakt via Facebook en de nieuwsbrief. Ook op www.tgifhelmond.nl vind je de laatste informatie.

Feitjes

Edities | 18 september, 23 oktober, 27 november, 11 december (XL Editie), 22 januari, 19 februari, 25 maart, 29 april, 27 mei en 24 juni (allemaal vrijdagen)

Tijd | 16.30 tot 18.30 uur
Start mini-presentaties | 16.45 uur
Locatie | Cacaofabriek, Helmond
Toegang | Gratis

Voor wie | Iedereen is welkom

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s